sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

SELKEITÄ KEVÄÄN MERKKEJÄ

Pitkäksi venähtäneen talven jälkeen on ilmassa selviä kevään merkkejä.

Sunnuntaiaamun kävelylenkki sujui mukavassa, vähätuulisessa auringonpaisteessa. Lokit ja töytöhyypät lentelivät ja kirkuivat innoissaan. Olipa lauma joutseniakin laskeutunut metsän reunaan lepäämään, jatkaakseen matkaansa pohjoiseen päin.  Purmojoki oli palaamassa uomaansa. Kiitos joku vuosi sitten tehdylle joen perkaukselle, tulvat  eivät olleet yhtä suuria kuin tuolla Kyrönjoella ja Lapuanjoella, Pohjois-Pohjanmaasta puhumattakaan.

Puutarhasta ovat lumet sulaneet ja paljastaneet puista pudonneet kävyt ja katkenneet oksat, pian alkavat haravat suihkia ja nurmikko vihertää.

Mutta mikä on yksi kevään "must", - no tietysti Kortesjärven Järvi-Veikkojen suunnistusjaoston iltarastikalenteri tulevalle kesälle. 23 iltarastit eri puolilla pitäjää, mukavaa liikuntaa metsän siimeksessä. Keskiviikkoilloille löytyy siis sopivaa harrastetta. Alkukesästä voi ihailla luonnon puhkeamista kukkaan ja loppukesästä tutkailla sopivia marjastuspaikkoja ja mikä parasta samalla kunto kohoaa sekä voi kerätä intoilupisteitä.

INTO on innoissaan kesän lähestymisestä ja kehoittaa kaikkia nauttimaan raikkaasta keväästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti