perjantai 16. syyskuuta 2011

Sosiaalista mediaa


Meinataan pitää kyläseura Tempauksen kanssa sosiaalisen median kurssi Ylihärmän Kankaan kylällä Tempauksen kylätalolla tiistaina 27.9. iltakuudelta alkaen. Sainion Päivi on luvannut tulla opastamaan väkeä facebookin ja muun tällaisen sähköisen viestinnän käyttöön.
Kurssi järjestetään yhteistyössä Järvilakeuden kansalaisopiston ja  Ruralia-instituutin Rucola-hankkeen kanssa.
Aisapari-ryhmän facebook-sivun mukaan ainakin kymmenen on tulossa paikalle.  
Aisapari-viikolla loka-marraskuun vaihteessa voitaisiin pitää vielä kaksi samanmoista kurssia, jos vaan innokkaita kyliä löytyy. Kuinkas olis teillä?

Facebook on hyvä konsti pitää yhteyttä ystäviinsä ja uudistaa tuttavuuksia vuosien ja valtamertenkin takaa. Kaverien kuulumisia voi lukea silloin kun ehtii eikä tarvitse roikkua puhelimessa.
Verkkoon voi perustaa ryhmiä ja siellä voi opiskella uusia asioita luontoa ja bensalaskua säästäen. Mikäli yhteydet ovat kunnossa, sähköinen viestintä lisää saavutettavuutta ja tasa-arvoa.

Yhdistyksille ja muille yhteisöille sosiaalinen media on verraton väylä, kun tahtoo kutsua väkeä tilaisuuksiin tai muutoin tiedottaa yhdistyksen toiminnasta. Mukavaa olisi seurata esimerkiksi jonkin hankkeen edistymisen uutisvirtaa – siinäpä tulee samalla kirjoitettua historiikkia, josta on itsekin helppo tarkistaa mitä milloinkin on tullut tehtyä.

Ja jos viitseliäisyyttä piisaa, voi perustaa vaikka tällaisen blogin. Tännekin saa lisäiltyä kuvia ja linkkejä mielin määrin.
Intoillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti