perjantai 30. joulukuuta 2011

INNOKASTA uutta vuotta!

Mikä oli tämän päivän mukavin tapahtuma? Tähän mennessä se on ollut se, kun eräs innokas ihminen otti yhteyttä ja kertoi keksimänsä idean. Yhdessä pohdittiin, miten asiassa tulisi edetä ja millaista tukea hän hankeensa toteuttamiseen voisi hakea.

Upeinta tässä on se, että pienistä ideoista ja ajatuksenpoikasista voi kasvaa mitä tahansa! Työpaikkoja, toimeentuloa, näkyvyyttä ja tunnettuutta koko alueelle. Eikä hankkeen tarvitse olla suuri rahallisesti, kun se voi jo vaikuttavuudeltaan olla merkittävä. Pienikin asia voi helpottaa arkea tai tuoda uutta virikkeellisyyttä monen ihmisen elämään, kun se vain hoksataan toteuttaa.

Kaiken a ja o ovat innostuneet ihmiset: jonkun pitää ruveta, ottaa asiaksi, pysähtyä miettimään ja koota sakkia hommaa suunnittelemaan ja toteuttamaan. Niin paljon helpompaa on vain toistella, että pitäisi sitä ja pitäisi tätä, mutta toimeen tarttumista ei silti kukaan varmasti kadu. Siitä sitä saa onnistumisen endorfiaa ja yhdessä tekemisen iloa!

Äitini tapasi toistella, kun joku tahkaili työhön rupeamista, että "Eihän äitee mun pirä, eikös Lilijan pirä" - tätä lausetta kun oli viljelty takavuosina jossakin sisarussarjassa. Niitä "Liljoja" vaan on nykyään entistäkin vähämmän ja on turha odottaa, että joku ulkopuolinen tulisi ja hoitaisi asiat kuntoon. Itse on ruvettava.

Innokasta uutta vuotta 2012
toivottaa INTO

2 kommenttia:

  1. Oikeen hyvää ja innokasta uutta vuotta myös Intolle ;) Just tässä mietiskelin aamupuuroa keitellessäni, että mistähän löytäis vähän sitä kuuluisaa "pinksausta" kun tuntuu ettei mikään huvita... Jos lähtis vaikka metsään sitä etsimään, eiköhän se laavun nurkilta löydy kun nuotiota virittelee!

    VastaaPoista
  2. Se on totta, sieltä luonnosta se löytyy, vaikka sinä kyllä pysyt "pinkseessä" varmaan muutenkin. Luin tässä yhtenä päivänä sinun ihku ihania blogikirjoituksiasi. Pidä lippu korkealla!

    VastaaPoista