lauantai 10. joulukuuta 2011

Onko ilmassa liikaa jouluINTOILUA

Lokakuun alussa se viimeistään alkaa. Televisiomainoksissa yllättäen lisääntyvät lelumainokset, lasten halutaan kirjoittelevan joulupukin toivelistalle mitä merkillisimpiä vipstaakeja. Pikkuhiljaa kauppoihin ilmestyvät jouluhyllyt ja marraskuun alkupuolella alkaa joulu valtaamaan alaa yhä enemmän. Hätäisimmät kuljeskelevat jo joululahjaostoksilla ja levittävät ympärilleen hermostuneisuutta siitä, miten pian joulu on ja miten paljon pitää ennättää tehdä ja ostaa ennen sitä.

Joulunavaukset ovat jo marraskuun loppupuolella ja tänä syksynä ne tuntuivat olevan aivan väärään aikaan, lämpömittarikin näytti vielä lähes kymmentä lämpöastetta.INTO on huomannut, että ihmiset touhuavat ja stressaavat joulun kanssa aivan liikaa. Joulu ei synny tavaroista ja tarvikkeista, joulu on tunnelmaa.
INTO suosittelee kaikille osallistumista kauneimpien joululaulujen laulutilaisuuksiin tai sunnuntai-iltana 11.12 klo 18 alkaen voi lähteä fiilistelemään Tallin Jouluun, Ylihärmän Kosolan kylälle. Nyt kun maakin on jo hieman valkoinen on mukava kävelylenkki alkuillan sinisessä hämärässä aivan mielettömän hieno kokemus.

INTO itse virittäytyi tänään joulutunnelmaan keittämällä ensimmäisen kerran elämässään juustovelliä oman äidin ohjeiden mukaan. Sehän ei ollutkaan vaikeata ja maistui todella hyvältä.

INTO toivottaa kaikille rauhallista ja tunnelmallista joulunodotusaikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti