perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kylä tekee hyvää

Järviseutulainen kylä -kilpailun teemana on tänä vuonna "Kylä tekee hyvää". Etsimme esimerkillistä tekoa tai ideaa, joka kylässä on toteutettu vuosien 2010–2013 aikana. 

Idea tai teko voi olla säännöllistä toimintaa tai yksittäinen tapahtuma, jota kylä pitää merkittävänä hyvinvoinnin tuojana. 

Mikä toiminta on parantanut kylän palveluja tai viihtyisyyttä, mikä tapahtuma on saanut hymyn huulille ja tuonut hyvää mieltä kyläläisille?  Asian ei tarvitse olla suuren suuri, kunhan se on koskettanut kylää syvästi ja hyvää mieltä luoden. Kylän yhteishenki löytyy usein yhdessä tekemisestä ja hauskasta ajanvietosta; kun kyläläiset kokoontuvat yhteen, syntyy yleensä monenlaista uutta ideaa kylän hyväksi. Hyvä kylä pitää huolta kyläläisistään, tapoja on varmasti yhtä monta kuin on meillä kyliäkin. Kerro oman kyläsi hyvä käytäntö!

Kisaan voi osallistua täyttämällä tällä sivustolla www.kkisa.suntuubi.com olevan lomakkeen sähköisesti.Voit myös täyttää TÄSSÄ LINKISSÄ olevan pdf-lomakkeen, jonka voi myös tulostaa, täyttää kynällä ja postittaa osoitteella KAMPA-hanke/Saara Perälä, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi. Voit myös tilata lomakkeen puhelimitse p. 0400 239 359.

Ehdotusten tulee olla perillä maaliskuun loppuun mennessä!

Kisaan voivat osallistua voivat kaikki järviseutulaiset kylät Alajärveltä, Evijärveltä, Lappajärveltä, Soinista ja Vimpelistä. Voittaja palkitaan Hyvinvointia maaseudulta -messuilla Soinissa 13.4.2013.

Kilpailun järjestävät HINKU-kylähanke, Järvi-Pohjanmaan KAMPA-hanke ja Järviseutu-lehti. HINKU-hankkeessa ovat mukana seudulliset kehittämisyhdistykset Aisapari, Kuudestaan ja Pirityiset.

Ja sitten osallistumaan hopihopi!
IntoEi kommentteja:

Lähetä kommentti