perjantai 10. helmikuuta 2012

Kokousjuoruja :)


Kuulin juttua, että Aisaparin hallituksen kokous oli eilen kestänyt neljä tuntia! Kymmeneen asti illalla oli puitu hankehakemuksia, ja kyllä päätöksiäkin oli tehty. Yhteensä oli 40 hanketta ollut käsittelyssä! Kyllä siinä on tiennyt vapaaehtoistyötä tehneensä, kun on päätöksiä ollut iltamyöhään tekemässä. Into nostaa hattua Aisaparin hallitukselle!

Vaikka päätettävää oli paljon, ei siellä kuulemma oltu summassa nuijittu rahoja hankkeille: keskustellakin ehdittiin ja pohtia päätöksiä monelta kantilta.  Moni pieni yritys sai tukea kehittämiseensä ja päätettiin rahoittaa myös ensimmäiset kansainväliset hankkeen tällä ohjelmakaudella. Reitistöjäkin laitetaan kuntoon. Joistain hankkeista haluttiin vielä tietää lisää, ennen kuin rahaa luvataan. 


Päätettävänä olivat myös HARPPI-koordinointihankkeen hakemukset. 25 yhdistystä jätti hakemuksen määräaikaan mennessä. Monenlaista asiaa ajateltiin kehittää harrastustoimintaan liittyen ja vähän sivustakin. Hallitus oli tälläkin kertaa sitä mieltä, että valitaan hankkeet tarkkaan: 15 hanketta valittiin mukaan HARPPIin.

Ja kyllähän asiaa oli monen moista muutakin. Ajatella, että kun kokousta oli istuttu jo neljättä tuntia, innostuivat vielä innostamaan alueen kyläläisiä lenkille ja liikkumaan! On ne aikamoisia… Tästä varmaan kuullaan pian, aion nimittäin olla tiiviisti mukana tässä jutussa. Hyvinvointi on tärkeä juttu, ja sitä edistämässä Aisapari  ja Into aikovat olla tulevinakin vuosina. Mutta se hyvinvoinnin edistäminen ei Aisaparin tuntien taida mennä ihan perinteisellä ja totutulla kaavalla.

Intoillaan kun tavataan

Into

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti